Sagt om mig


"Efter 35 års paus i hästlivet väntar jag nu hem en alldeles orörd skogsmulle, en tinkerherre på 9,5 år. En enorm utmaning minst sagt.
Hade turen att hitta underbara Anna-Carin och har förberett mig lite genom att få privat coaching hos henne där jag fick träna med hennes fina Orient och har  även varit åskådare på kursdag.
Kände att jag själv behöver massa träning på bland annat kroppsspråk och beteende innan jag ens skall försöka lära en häst. Trots att jag inte tränat regelbundet ännu har det gett mig otroligt mycket!
Anna-Carin besitter ett smittande lugn och har en fantastisk förmåga att lära ut. Full av idéer, tålamod och förmåga att anpassa träningen efter person/häst. Kommer att anlita henne flitigt och så ofta jag kan tillsammans med min häst. Är så tacksam för att jag genom Anna-Carin kan få de bästa förutsättningar att lära mig skapa ett långt, tryggt och roligt liv med min häst genom mjukt handlag och kärleksfull, ömsesidig respekt! Rekommenderar varmt denna duktiga tjej!" 
/Petra Andersson, Varberg


"Jag är supernöjd! Otroligt trevligt bemötande. Anna-Carin är pedagogisk och tydlig, positiv och ser möjligheter, professionell och samtidigt ödmjuk.
Jag upplever henne också flexibel, kan ha kurs både hemma och på annan plats, individuellt eller i grupp.

Hennes sätt att hantera hästarna är fantastiskt. Hon har gett mig en grund i lekarna som jag nu tränar vidare på. Jag upplever en så positiv utveckling hos Væna. Hon har mognat och blivit betydligt lättare att hantera tack vare att jag nu kan kommunicera mer på hennes villkor. 
Jag pratar alltid varmt om Anna-Carin till mina hästvänner och rekommenderar starkt!
Toppen helt enkelt."
//Annika Sundvall & Vaena"Jag såg Anna-Carin Månsson första gången för många år sedan då hon hade en uppvisning på Huseby bruk i samband med en kallblodsdag. Fokus låg på lastning och jag hade aldrig sett något liknande tidigare - tyckte att hon hanterade sin Glimt så fantastiskt fint och kunde inte riktigt förstå varför hästen gjorde precis som hon ville och inte helt sonika gick sin väg. Efter detta tog jag kontakt och fått hjälp av Anna-Carin flera gånger, både för lastträning av Faxus, vår nordsvensk, och för föreningen Värends hästsällskaps räkning då vi arrangerat clinic/inspirationskväll.  

Ingen kan undgå att bli imponerad av denna lilla kvinna som med så små medel får dessa stora djur att göra det hon önskar. Anna-Carin har en djup kunskap om hur hästen fungerar och förklarar och visar på ett enkelt och självklart sätt den som vill lära sig att hantera sin häst med respekt och förtroende som ledord.”
//Monica Bivall "Varje gång jag träffat Anna-Carin tillsammans med mina hästar har jag lärt mig så mycket. Både om mig själv och om mina hästar. Anna-Carin har både stor kunskap och förmågan att förmedla den."
// Caisa Almen Wranning
   Maestoso Zira & Astarte"Efter att jag blivit rädd för min egen häst blev jag tipsad om att kontakta Anna-Carin för att få hjälp. Det är det bästa jag gjort! Med sitt sätt att känna in både ägare och häst och sitt pedagogiska sätt att förklara så har Anna-Carin hjälpt mig att upptäcka det roliga igen med att ha häst! Hennes sätt att arbeta tillsammans MED hästen är fenomenal, och jag rekommenderar alla, även de som inte har problem, att ta en lektion för henne.
Jag har även varit på en helgkurs som där jag fick lära mig enormt mycket, väldigt roligt och bra upplägg!
Med Anna-Carins hjälp kunde jag efter ett år av rädsla för min egen häst, komma igång att träna igen och våga lita på min häst, helt genom att prata hästens eget språk, tack Anna-Carin!
//Susanne och Capriccio


"Jag har tränat hos Anna-Carin med min häst Cash. Vi är jättenöjda med träningen. Stor kunskap, konsekvens, noggrannhet och framförallt ett ödmjukt och vänligt hästtänk. Tänk om fler människor kunde möta hästen med respekt och skapa den tillit och förtroende som krävs för att allt ska fungera och både häst och människa kan må bra tillsammans.
Detta förmedlar Anna-Carin hur bra som helst.
//Mikaela och Cash