Coachning Online!

Först och främst, jag säger till alla att bäst är att träffas "IRL" för att träna.
Men, ibland kan man av någon anledning inte träffas eller så gör kanske avståndet det mindre lätt.
Kanske vill du ha extra hjälp och vägledning mellan de tillfällen vi träffas, för att komma vidare? 
Då kan en videocoachning vara ett alternativ för dig!

Allt jag gör med hästarna har sin grund sig i utbildningkonceptet The Seven Games/De Sju Lekarna. Läs och se hur det kan se ut här!
Jag börjar att bygga upp språket på marken och tar det sedan med upp på hästens rygg i ridningen, i körning, lastning etc.
Videocoachningen gäller till att börja med markhantering men kommer i framtiden bli aktuellt även för ridning, lastning, viss problemlösning m.m, detta förutsatt att både du och din häst först har förståelse för markhanteringen och grundövningarna.
För att jag på bästa sätt ska kunna hjälpa och vägleda dig är det viktigt att vi utgår ifrån samma system och att du vill följa den röda tråden.

Det går till så här:
- Du filmar dig och din häst under ett träningspass, upptill ca 30-40 min.
Det behöver inte vara någon fantastisk filmkvalitet men se till att jag ändå tydligt kan se dina hjälper och signaler. Filma allt så sammanhängande som möjligt så att jag får ett helhetsintryck. Ljud på!

- Skicka länken till mig. Enklast tror jag är att man lägger upp sin film på youtube. Välj "olistat", så kan endast de du väljer att ge länken till se din film. Det kan även fungera att skicka kortare klipp på messenger.

- Jag tittar på och "analyserar" din film och du får en feedback via mail.
Jag tycker att man ibland även kan behöva prata i telefon då allt är inte enkelt att förklara i skrift.

Pris: 550 kr 

Om du vill komma igång med grundhanteringen och De sju Lekarna och inte tidigare har någon erfarenhet eller insyn i träningssystemet finns nu denna videolektion att investera i!
I första videolektionen går jag igenom markövningar och de fyra första lekarna. Andra vedeolektionen kommer under vintern. Därefter planerar jag även videolektioner innehållande lastsituationen. 
 

Videolektion

Den är uppbyggd så som jag lägger upp lärandet i en ”vanlig” lektion första tillfället vi ses. Det blir mycket teori och förstås även praktisk träning. Längden på en sådan lektion brukar vara ca två timmar. 

Du får en länk till denna videolektion och har tillgång till den i 60 dagar. 

Inom denna period ingår även en videocoachning efter att du tränat och komma en bit på vägen. Du filmar då dig och din häst och skickar till mig, jag analyserar och ger dig en feedback för att komma vidare!

En stor fördel med att köpa denna videolektion är att du har möjlighet att se och höra obegränsat många gånger! 

Pris: 1150 kr 

Kontakta mig för din anmälan eller för mer information.