Coachning Online!

Först och främst, jag säger till alla att bäst är att träffas "IRL" för att träna.
Men, ibland kan man av någon anledning inte träffas eller så gör kanske avståndet det mindre lätt.
Kanske vill du ha extra hjälp och vägledning mellan de tillfällen vi träffas, för att komma vidare? 
Då kan en videocoachning vara ett alternativ för dig!

Allt jag gör med hästarna har sin grund sig i utbildningkonceptet The Seven Games/De Sju Lekarna. Läs och se hur det kan se ut här!
Jag börjar att bygga upp språket på marken och tar det sedan med upp på hästens rygg i ridningen, i körning, lastning etc.
Videocoachningen gäller till att börja med markhantering men kan i framtiden även bli aktuellt för ridning, lastning, viss problemlösning m.m, detta förutsatt att både du och din häst först har förståelse för markhanteringen och grundövningarna.
För att jag på bästa sätt ska kunna hjälpa och vägleda dig är det viktigt att vi utgår ifrån samma system och att du vill följa den röda tråden.

Eftersom jag än så länge gör detta på prov gäller ett reducerat pris så passa på!

Det går till så här:
- Du filmar dig och din häst under ett träningspass, upptill ca 30 min.
Det behöver inte vara någon fantastisk filmkvalitet men se till att jag ändå tydligt kan se dina hjälper och signaler. Filma allt så sammanhängande som möjligt så att jag får ett helhetsintryck. Ljud på!

- Skicka länken till mig. Enklast tror jag är att man lägger upp sin film på youtube. Välj "olistat", så kan endast de du väljer att ge länken till se din film.

- Jag tittar på och "analyserar" din film och du får en feedback via mail.
Jag tycker att man ibland även kan behöva prata i telefon då allt är inte enkelt att förklara i skrift.

Pris: Just nu 300 kr

Om du vill komma igång med Lekarna men inte alls har någon tidigare erfarenhet alls kommer även en längre online-kurs framöver.
Jag är ännu inte klar med teoretiskt och praktiskt material men meddela gärna ditt intresse redan nu för att komma med i första omgången!

Kontakta mig för din anmälan eller för mer information.