Kommande evenemang

Här uppdaterar jag med platser och datum för kommande evenemang


Clinics hemma hos mig i vår!!

Dessa datum är clinics inplanerade:
Ons 19/4 kl 10-12: Grundhantering från marken
Lördag 22/4 kl 11-13: Lastträning
Söndag 30/4 kl 11-13: Grundhantering med fokus på ridgrunder
Onsdag 3/5 kl 17-19: Lastträning 
Mer info:
https://fb.me/e/2tBaoACmX

Digital kurs i grundhantering med häst 

Allt jag gör tillsammans med hästen grundar sig i ett mjukt, medvetetet kroppsspråk.
En kommunikation byggs upp utifrån en rad olika uppgifter/lekar som alla bygger på flyktdjurslogik och ett positivt, progressivt lärande.
Grundsystemet introduceras från marken och blir i förlängningen till ett förhållningssätt i all hantering av hästen, i ridning, körning etc.
Vi kan lära hästen att inte reagera och agera som ett flyktdjur - om vi först själva lär oss att sluta reagera och agera som ett rovdjur...

Inga förkunskaper krävs, vi börjar från början!

Kursstart: 12:e juni
Kursens avslut: 17:e juli.

Detta ingår i kursen:
- Tillgång till 2 st videolektioner där jag visar och går igenom alla de grundövningar och uppgifter som för mig är ett förhållningssätt i all hantering och umgänge med hästen.

- Tillhörande teoretiskt material

Medlemsskap i en sluten facebookgrupp där man kan ”träffa” de andra kursdeltagarna och dela med sig av sina upplevelser av detta, för många, nya sätt att hantera sin häst.

I denna facebookgrupp lägger jag regelbundet upp fler lärofilmer om utbildningssystemet och allt som hör därtill.

Fri coachning av mig under hela kursperioden!!
Jag svarar på frågor som ställs i Facebookgruppen, måndag, onsdag, fredag.
Nytt för denna kursomgång!! Jag kommer göra livesändningar tillsammans med en av mina hästar där vi går igenom frågor som kommit upp.

Datum att hålla reda på:
Måndag 12:e juni: Första lärofilmen samt tillhörande teoretiskt material mailas ut.
Facebookgruppen ”Digital grundkurs” öppnas upp.

Måndag 26:e juni: Andra lärofilmen samt tillhörande teori mailas ut.

Måndag: 17:e juli: Kursen avslutas och facebookgruppen stängs ner.

Pris: 1950 kr, inkl moms
Begränsat antal platser.
Anmälan sker via mail: englimtavmig@gmail.com
Om du är under 18 år krävs målsmans underskrift.
Man har tillgång till videolektionerna fram till det datum som facebookgruppen stängs ner. Därefter finns möjlighet att köpa fortsatt tillgång till förmånligt pris!
Väl mött!
//Anna-Carin MånssonSagt av tidigare kursdeltagare:
"Jag och min häst hade problem med osäkerhet och rädsla i både hantering och i ridningen. Min häst blev rädd, och jag blev rädd och det blev en ond cirkel. Nu har jag fått verktyg att hantera detta bättre.”

”Jag har länge velat träna för En glimt av mig men bor så hiskeligt långt ifrån. Distanskursen var ett perfekt sätt att få lektioner och lära mig mer om detta för mig, helt nya sätt att hantera hästar. Jag är glatt överraskad över hur bra Anna-Carin kan förmedla sin kunskap och ge råd utifrån att se filmklipp på min häst och mig. Jag rekommenderar verkligen denna kurs!”

”Mitt mål när jag anmälde mig till denna kurs var att få idéer inför utbildning av unghästen. Jag kommer från den ”klassiska skolan” och vill lära mig mer om ett mjukare sätt tillsammans med hästen. Tack för allt engagemang kring oss kursdeltagare som fått otroligt mycket och bra rådgivning under kursperioden!!”


Fler digitala kurser planeras under vår, sommar i grundhantering, tekniken för lastträning på ett mjukt, positivt sätt samt grunderna för Freestyle riding, dvs ridning utifrån kroppsspråket. Intresserad, meddela mig gärna redan nu för att säkra din plats från start!